SERVICES

ACTIVATIES

Wij stimuleren en activeren het gewenste gedrag bij uw klanten en relaties. Het maximaliseren en optimaliseren van opkomst, traffic, conversie, doorverkopen, bonbedrag en omzet zijn hierbij belangrijke “topics”.

 

 

EVENTS

Al sinds 2001 verzorgen wij voor een zeer brede groep van opdrachtgevers  promotie & sales events, beursdeelnames en andere commerciële evenementen. Onze focus bij de ontwikkeling en de productie van deze events ligt altijd op het bereiken van het gewenste resultaat. Zaken als merkbeleving, attentiewaarde of het behalen van omzettargets kunnen als doel centraal staan.  

 

 

 

TRAININGEN

Onze specialiteit is resultaat- en procesverbetering. Door training wordt uw personeel of externe verkoopteam bewuster, vaardiger, sterker en meer gemotiveerd met als resultaat hogere klanttevredenheid, meer efficiëntie en toename van klanttevredenheid, conversie en omzet.

 

 

CREATIE

Om onze concepten en activiteiten te visualiseren voor onze opdrachtgevers verzorgen wij in huis grafische vormgeving, (re-) branding, video- en audioproducties. Onze creatieve studio is verder een belangrijke spil in het full-service kunnen uitvoeren van opdrachten.

© 2018 The Brand and Event Factory